anneliek haar eigenwijze

Gedichtenbundel ‘Het ontstaan’

gedichtenbundel

‘het ontstaan’

In mijn gedichtenbundel schrijf ik op een ‘eigenwijze’ wat mij en jou bezighoudt wanneer je in het leven voor keuzes komt te staan, je jezelf ontdekt, ontwikkelt en tegenkomt. Over het leven, overleven, jezelf ontwikkelen en het aankijken van het verhaal wat je jezelf vertelt. Ter inspiratie, overdenking en om te delen met anderen.

Bestel hier een exemplaar voor jezelf of als cadeau voor een ander.

over anneliek

haar eigen manier

Anneliek schrijft vanuit haar eigen emotie, expertise, verhaal en beleving. Zij weet te verwoorden wat er in je binnenwereld speelt, waardoor zij jou laat kijken naar oude conditioneringen om zo weer regie te krijgen over je eigen leven en werk.

Als leiderschapscoach, expert en ervaringsdeskundige op het gebied van trauma inspireert, steunt en begeleidt Anneliek anderen met haar schrijfwerk.

reviews

“Ik ben nu al geïnspireerd na het lezen van een paar gedichten. Zo mooi, zo bijzonder, zo kwetsbaar en toch zo krachtig. Dank je wel voor dit grote geschenk.”

Simone Coach – Comedi Coaching

“Genoten van de diversiteit van de onderwerpen in de gedichten die iedereen op een eigen manier kan interpreteren. Gedichten die je laten nagaan wat betekent dit voor mij wat staat hier, gedichten die je afvragen wat heeft de schrijver doen besluiten dit zo te vertalen naar een stuk proza. Daarnaast mooie teksten die ik gebruik op kaarten of brieven die net dat extra persoonlijke toevoegen waar je vaak naar op zoek bent.”

Angelina – Managing Director/Owner – Filias B.V.

blogs

Wil je meer lezen? Ontdek dan nu de laatste blogs!

Geweld tegen politie: een trauma gerelateerd verschijnsel?

Teleurgesteld, geschrokken en geraakt heb ik vorige week geluisterd naar de berichten waar de landelijke politie in hun dagelijkse werk aan bloot gesteld wordt. Ik moest meteen denken aan de titel van een seminar van dr. Franz Ruppert wat ik in maart 2019 in...

De kunst van het verdwijnen.

Boekrecensie: De kunst van het verdwijnen, Sarah Domogala Het was Pasen 2018 en ik wilde graag met de meiden weg. We hadden een prachtig huisje aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld. Echt adembenemend. Het is koud, nat en het eerste wat mijn meiden doen is...

Leven, overleven, over leven.

Wat gebeurt er allemaal? De aarde roept ons een halt toe. Als ik buiten loop hoor ik eindelijk de vogels fluiten in plaats van overkomende vliegtuigen die reizigers vanuit Eindhoven Airport voor werk of vakantie naar de andere kant van de wereld brengen. Het monotone...