Gedichtenbundel 'Het ontstaan'
anneliek haar eigenwijze

Gedichtenbundel ‘Het ontstaan’

Anneliek haar eigenwijze

gedichtenbundel

het ontstaan

In mijn gedichtenbundel schrijf ik op een ‘eigenwijze’ wat mij en jou bezighoudt wanneer je in het leven voor keuzes komt te staan, je jezelf ontdekt, ontwikkelt en tegenkomt. Over het leven, overleven, jezelf ontwikkelen en het aankijken van het verhaal wat je jezelf vertelt. Ter inspiratie, overdenking en om te delen met anderen.

Bestel hier een exemplaar voor jezelf of als cadeau voor een ander.

gedichtenbundel

het ontstaan

In mijn gedichtenbundel schrijf ik op een ‘eigenwijze’ wat mij en jou bezighoudt wanneer je in het leven voor keuzes komt te staan, je jezelf ontdekt, ontwikkelt en tegenkomt. Over het leven, overleven, jezelf ontwikkelen en het aankijken van het verhaal wat je jezelf vertelt. Ter inspiratie, overdenking en om te delen met anderen.

Bestel hier een exemplaar voor jezelf of als cadeau voor een ander.

over anneliek

haar eigenwijze

Anneliek schrijft vanuit haar eigen emotie, expertise, verhaal en beleving. Zij weet te verwoorden wat er in je binnenwereld speelt, waardoor zij jou laat kijken naar oude conditioneringen om zo weer regie te krijgen over je eigen leven en werk.

Als leiderschapscoach, expert en ervaringsdeskundige op het gebied van trauma inspireert, steunt en begeleidt Anneliek anderen met haar schrijfwerk.

reviews

“Ik ben nu al geïnspireerd na het lezen van een paar gedichten. Zo mooi, zo bijzonder, zo kwetsbaar en toch zo krachtig. Dank je wel voor dit grote geschenk.”

Simone Coach – Comedi Coaching

“Genoten van de diversiteit van de onderwerpen in de gedichten die iedereen op een eigen manier kan interpreteren. Gedichten die je laten nagaan wat betekent dit voor mij wat staat hier, gedichten die je afvragen wat heeft de schrijver doen besluiten dit zo te vertalen naar een stuk proza. Daarnaast mooie teksten die ik gebruik op kaarten of brieven die net dat extra persoonlijke toevoegen waar je vaak naar op zoek bent.”

Angelina – Managing Director/Owner – Filias B.V.

blogs

Wil je meer lezen? Ontdek dan nu de laatste blogs!

Hoe triggers je helpen om jezelf en anderen beter te begrijpen.

Het belang van Trauma Informed Leadership. Trauma Informed Leadership (TIL) gaat onder andere over het begrijpen van wat er in jou en in contact met anderen gebeurt. Het is gebaseerd op het begrip dat trauma invloed heeft op ons gedrag, onze emoties en onze relaties...

Essenties van leiderschap: bring yourself into the world.

Vandaag vraag ik hulp aan één van de leidende business coaches van Nederland. Waarom? Omdat ik het waard ben en verantwoordelijkheid neem voor wie ik ben en wat ik wil. Zij gaat mij begeleiden naar een business waar ik energie van krijg, die mij voldoening en...

Essenties van leiderschap: mijn persoonlijke verhaal.

‘Niets is wat het lijkt’ Best spannend om dit te delen. Ik weet niet of het past en dat is precies het probleem waarom er een taboe op zit. Ik hoop dat je het volledig leest, daarmee geef je mij en anderen plek. Dit is de zoveelste versie en niet eerder heb ik zoveel...