Aanbod

Leiderschapsontwikkeling

3B-Connected staat voor leiderschap nemen door vanuit verbinding met jezelf je te verbinden met anderen. Dan voeg je waarde toe, vergroot je je impact en effectiviteit, realiseer je doelen, ontstaat er energie in plaats van dat zaken energie kosten en handel je vanuit vertrouwen in jezelf en de ander. Lees meer….


Coaching

2Je bent van mening dat er bepaalde veranderingen binnen de afdeling of organisatie noodzakelijk zijn. Je vraagt je echter af of er voldoende draagvlak is binnen je team of organisatie is. Lees meer….


Organisatieverandering

1Ontwikkel- en verandertrajecten verlopen soms moeizaam of stuiten op weerstand. Het is niet eenvoudig om iedereen op de juiste wijze mee te nemen in de verandering die speelt. Dan is het fijn om in B-Connected een sparringpartner te hebben die inzicht geeft in welke veranderstrategieën het meest effectief zijn. Lees meer….


Leading Business Club

1Leading change by leading yourself, dat is waar ik in geloof. Wat ik uit wil dragen. Voor mij betekent dit verandering in gang zetten door te voelen, denken en handelen vanuit eigen leiderschap. Oftewel: verandering laten slagen door zelf te veranderen. Klinkt simpel, maar dat is het zeker niet… Dagelijks ontmoet ik leiders bij wie dat niet (altijd) lukt. Ze vervallen in oude, ingesleten patronen. Lees meer….

Klanten waar wij met trots mee samenwerken

cz-logo enexis-logo jumbo-logo leolux-logo szr-logobam-logo

Schrijf je in voor ‘Food to Inspire’

#Foodforthought

Wil je meteen naar blogs die aanzetten tot nadenken over hoe jij leiderschap neemt in leven en werk.

Klik dan hier!

Wil je me persoonlijk spreken in een Skype?

Laat hier een berichtje achter.