Anderen over Anneliek

Anneliek luistert, voelt aan, begrijpt op een dieper level, waardoor ze de kunst verstaat om anderen tot inzicht te brengen. Ze staat open, maakt naast haar kennis over authentiek leiderschap gebruik van haar intuïtie. Dat maakt haar een executive coach voor leiders en bestuurders.

Henk van der Honing – Executive coach

Gedreven vanuit passie en oprechte betrokkenheid weet Anneliek de juiste vragen te stellen. Anneliek koppelt op het terrein van leiderschap, verandermanagement en HRM-dilemma’s de theorie en praktijk aan elkaar. Dit houdt de leidinggevende scherp! Met deze mix aan gedrevenheid, kennis en kunde kan zij een goede bijdrage leveren aan de ontwikkeling, de performance en de prestaties van de organisatie, de leidinggevende en die van medewerker.

Peter van Delft – Raad van Bestuur Stichting Synergos

Anneliek is een zeer gemotiveerde business partner in het HR vak op het gebied van talent, team en leiderschap ontwikkeling. Zij denkt na over wat ze ziet en observeert en speelt dat stevig en plezierig terug. Ze heeft oog voor cultuur en tegelijkertijd begrijpt ze als geen ander dat prestaties in een organisatie key zijn. Naast haar professionele aanpak  voegt zij altijd een human touch toe.  Anneliek stelt goede en pertinente vragen. Dat doet ze op plezierige wijze maar ze gaat het lastige onderwerp niet uit de weg. Op deze wijze helpt ze mens en team vooruit.

Judith Meeng – Director HR

Anneliek is een gedreven, resultaatgerichte senior HR professional die daadwerkelijk instapt. Door haar vakmanschap, communicatieve vaardigheden en focus op het leveren conform afspraak, wordt zij al zeer snel door directie en management als gesprekspartner geaccepteerd. Ze heeft uitstekend zicht op gedragspatronen van individuen en teams en weet deze inzichten op effectieve wijze door de betrokkenen zelf om te zetten in duurzame gedragsverandering. Anneliek geeft invulling aan modern HR Business partnerschap, die de organisatie helpt waarde te creëren voor zichzelf en voor de individuele medewerker.

Arjan Blok – CFO

Met Anneliek heb ik samen mogen werken aan de ontwikkeling rondom het management development traject in het Catharina ziekenhuis. Hierin heb ik veel waardering gekregen voor de wijze waarop Anneliek haar visie op het ontwikkelen van leiderschap krachtig wist te vertalen naar een actief programma voor managers binnen het Catharina ziekenhuis. Hierbij zijn samenwerking en oog voor organisatie doelstellingen vanzelfsprekend voor haar.

Ingrid van Kempen – Zorgmanager Ziekenhuis Rivierenland Tiel

Authentiek, kundig, scherp en verbindend zijn woorden die Anneliek het beste omschrijven.

Ik heb Anneliek  leren kennen in haar tijd bij Essent waar zij verantwoordelijk was voor executive development. Ik kan oprecht zeggen dat Anneliek enorm heeft bij gedragen aan mijn verdere ontwikkeling als Managing Director en bij het verder brengen van mijn business unit.

Diane Klok – Managing Director

Schrijf je in voor ‘Food to Inspire’

#Foodforthought

Wil je meteen naar blogs die aanzetten tot nadenken over hoe jij leiderschap neemt in leven en werk.

Klik dan hier!

Wil je me persoonlijk spreken in een Skype?

Laat hier een berichtje achter.