Werkwijze

Leading change by leading yourself

Mijn kracht ligt in het uitdagen, inspireren en activeren van mensen om zich te verbinden…

  • met wie ze zelf zijn en wat ze willen
  • met anderen en de doelen die ze willen bereiken

Het doel is je een persoonlijke en professionele ontwikkeling door te laten maken in dienst van je bedrijf of je functie om betere resultaten te boeken. Ik doe dit voor organisaties als trusted advisor, leiderschapscoach en facilitator van teams en groepen. Samen met anderen werk ik graag voor jou!

Ik schuif aan waar het te doen is, bijvoorbeeld tijdens een vergadering of werkoverleg. Ik ben aanwezig en stel vragen met de intentie om je verder te helpen. Waar sta je nu? Waar wil je naartoe en wat kun je nu al doen? Ik maak het onbespreekbare bespreekbaar. Wij leren je patronen te doorzien, te doorbreken en leiderschap te nemen op deze manier dragen wij het gedachtegoed van B-Connected uit: leading change by leading yourself!

Ik leer de directie ruimte te geven aan het management en ik leer het management directe feedback te geven aan de directie. Ik verdiep me in jouw belevingswereld. Ik begrijp dat het regelmatig balanceren is tussen hoofd en hart. Dat je aangesproken wordt op je prestaties maar relaties en persoonlijk contact ook je aandacht vragen. Ik ken de complexiteit van je positie, het alleen staan in je visie en het voortdurend moeten schakelen tussen inhoud en relatie. Ik ben een gelijkwaardige gesprekspartner.

Ik sluit aan bij jou als persoon, bij jouw doel en bij de context waarin je opereert.

Niks is vanzelfsprekend, ik hanteer geen standaard model of theorie maar kijk wat er op dat moment nodig is om verder te komen. Ik waardeer je om wie je bent en zorg voor vertrouwen, veiligheid en humor. Al mijn samenwerkingspartners staan voor professionaliteit, passie, openheid en verbinding.

B-Connected hanteert het principe van ‘ervaringsleren’; doen, experimenteren en ervaren. Hierdoor komen nieuwe tactieken in bereik. Jij hebt de regie en bepaalt het einddoel en de koers, uiteraard in gezonde verbinding met je omgeving.

Bent u geinteresseerd geraakt en wilt u meer informatie?

Neem contact op

Klanten waar wij met trots mee samenwerken

cz-logo enexis-logo jumbo-logo leolux-logo szr-logobam-logo

Schrijf je in voor ‘Food to Inspire’

#Foodforthought

Wil je meteen naar blogs die aanzetten tot nadenken over hoe jij leiderschap neemt in leven en werk.

Klik dan hier!

Wil je me persoonlijk spreken in een Skype?

Laat hier een berichtje achter.