Over Anneliek

Als jouw trusted advisor, leiderschapscoach, verandermanager of sparringpartner geloof ik in ‘resultaat vanuit verbinding’. Durf jij je te laten zien als leider, professional en mens? Ben je in staat om verbinding te maken? Dat is wat organisaties nodig hebben en hen onderscheidend gaat maken voor nu en in de toekomst. Kunnen anticiperen op de toekomst en huidige veranderingen.

Mijn naam is Anneliek van der Heijden. Voordat ik in 2015 startte met B-Connected, werkte ik ruim vijftien jaar als HR business partner in het bedrijfsleven, onder meer voor Essent, Jumbo Supermarkten, Catharina Ziekenhuis Eindhoven en Heijmans. De afgelopen tien jaar, heb ik me gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling en verandermanagement. Het is mijn missie om anderen te helpen in het nemen van leiderschap door het delen van mijn eigen ervaringen, ervaringen van klanten en wezenlijke verandering tot stand te brengen. Ik wil BV Nederland inspireren, spiegelen en uitdagen om vanuit inzicht in jezelf keuzes te maken en te gaan voor de richting die bij jou past.

Mijn focus ligt op :

  • Het faciliteren van leiderschapsdialogen in organisaties
  • Het ontwikkelen van maatwerk leiderschapsprogramma’s
  • Het adviseren van leiders in verandervraagstukken
  • Interveniëren met als doel de effectiviteit van teams en leiders te vergroten
  • Het coachen van leiders in de uitvoering van hun positie
  • Het begeleiden van verandertrajecten in organisaties, teams en bij professionals
  • Bieden van een online leadership development programma

Dat het realiseren van wezenlijke verbindingen niet vanzelfsprekend of makkelijk is, heb ik zelf ook ervaren. Gebeurtenissen uit mijn verleden die mij emotioneel zeer geraakt hebben, maakten dat ik heel hard ging werken. Het uitte zich in presteren, perfectioneren, profileren en plezieren van anderen. Ik gaf daarmee geen ruimte meer aan mijn gevoel. Ik weet als geen ander hoe waardevol het is om jezelf hierin te ontwikkelen en leiderschap te nemen over je leven en je werk. Om vanuit verbinding met jezelf in contact te zijn met anderen en doelen te realiseren. Ik ken de complexiteit van een rol aannemen, resultaten boeken, gehoord willen worden, voldoen aan verwachtingen en tegelijkertijd bij jezelf willen blijven.

Ik stel vragen met de intentie om je verder te helpen, met mij krijg je inzichten. Ik creëer v eranderingen, ga praktisch te werk en bied oplossingen aan de gedragskant. Bovendien ben ik in staat mensen keuzes te laten maken, koers uit te zetten, ze erboven te laten hangen, aan hun koers vast te laten houden en bij te sch

Klanten waar wij met trots mee samenwerken

cz-logo enexis-logo jumbo-logo leolux-logo szr-logobam-logo

Schrijf je in voor ‘Food to Inspire’

#Foodforthought

Wil je meteen naar blogs die aanzetten tot nadenken over hoe jij leiderschap neemt in leven en werk.

Klik dan hier!

Wil je me persoonlijk spreken in een Skype?

Laat hier een berichtje achter.