Organisatieverandering

Veranderen begint met het oog op de toekomst, vindt plaats in het hier en nu, in interactie met de ander!

Ontwikkel- en verandertrajecten verlopen soms moeizaam of stuiten op weerstand. Het is niet eenvoudig om iedereen op de juiste wijze mee te nemen in de verandering die speelt. Dan is het fijn om in B-Connected een sparringpartner te hebben die inzicht geeft in welke veranderstrategieën het meest effectief zijn.

In mijn aanpak gaat het altijd om een samenhangend antwoord op de vragen waarom, wat, hoe en wie ben jij als leider in de verandering? In een persoonlijk gesprek, gaan we met deze vragen aan de slag.

U kunt ook deelnemen aan het programma Leading Change, dit is in samenwerking met Marco de Witte ontwikkeld.
Leading Change is een kort en intensief programma waarin de pijlers leiderschap en verandering centraal staan. De belangrijkste vraag tijdens de driedaagse en coaching is waar uw organisatie in de verandering staat, welke vervolgstap nu noodzakelijk is en wat dit vraagt van u als veranderaar.

De kunst van veranderen is het verbinden van je persoonlijke verhaal aan de verandering en op die manier de brug te slaan naar de praktijk van de organisatie, het op gang brengen van een betekenisgevingsproces. Pas op het moment dat je je een verandervraagstuk eigen maakt, voel je de noodzaak van de verandering en ga je bewegen. Dat is wat je als leider in een verandering te doen staat.

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen? Laten we beginnen met samen het “waarom” van je vraagstuk verkennen. Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

Neem contact op

Klanten waar wij met trots mee samenwerken

cz-logo enexis-logo jumbo-logo leolux-logo szr-logobam-logo

Schrijf je in voor ‘Food to Inspire’

#Foodforthought

Wil je meteen naar blogs die aanzetten tot nadenken over hoe jij leiderschap neemt in leven en werk.

Klik dan hier!

Wil je me persoonlijk spreken in een Skype?

Laat hier een berichtje achter.