Blog

Mijn pantsers: presteren, perfectioneren, plezieren!

“De cursor knippert, het lege scherm staart me aan. Klaar om beschreven te worden. Ik wil het goed doen. Een artikel schrijven waarmee ik jou kan helpen, waarvan jij denkt; ‘sjezus, zij weet waar ze het over heeft.’ Ik ben bang voor de afwijzing en tegelijkertijd voel ik het verlangen om mijn stem te laten horen. Het gevecht met mezelf, het gevangen zitten in mijn eigen verhaal, de gedachten die oppoppen ‘wie ben ik?’, ‘ben ik goed genoeg?’, ‘dadelijk word ik niet serieus genomen?!’ “

Dit is de eerste alinea van het artikel wat ik recentelijk schreef voor een online magazine gelezen door ondernemers, leiders en business vrouwen, die zich verdiepen in hun persoonlijke ontwikkeling, zelfsturing nemen over hun leven en werk en de vrijheid willen hebben om vanuit authenticiteit keuzes te maken.

Scroll naar beneden voor het volledige artikel en meer #foodforthought!

Lieve groet,

Anneliek

Wil je meer weten of eens van gedachten wisselen over jouw vraagstuk. Stuur me een berichtje naar Anneliek@b-connected.nl 

Download hier het hele artikel:
Mijn pantsers augustus 2019 A. van der Heijden

Wil je meer weten op het gebied van leiderschap nemen in leven en werk, mijn visie en manier van werken? Volg me dan via onderstaande buttons op social media!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor ‘Food to Inspire’

#Foodforthought

Wil je meteen naar blogs die aanzetten tot nadenken over hoe jij leiderschap neemt in leven en werk.

Klik dan hier!

Wil je me persoonlijk spreken in een Skype?

Laat hier een berichtje achter.