Leading Business Club

Leading change by leading yourself, dat is waar ik in geloof. Wat ik uit wil dragen. Om vanuit authenticiteit in verbinding te zijn met anderen en doelen te realiseren. De Leading Business Club heeft de ambitie om leiders te inspireren om vanuit meer verbinding met zichzelf leiderschap te nemen over leven en werk en een voorbeeld te zijn in het handelen vanuit authenticiteit.

Een exclusief netwerk voor leiders

Een netwerk, waar u uzelf en anderen ontmoet rondom het thema persoonlijk leiderschap bij verandering. Waar u niet cognitief gevoed wordt, maar uitgedaagd word om u verder te ont-wikkelen van al datgene wat u gevormd heeft.

Reacties van leden:

“Ik was vaak niet in verbinding met mezelf, maar kwam er te laat achter”

“Ik heb 53.000 boeken gelezen maar nooit het echte gesprek hierover gevoerd.”

“Dit voegt waarde toe, inspirerend, prikkelend en persoonlijk.”

“In geen enkele opleiding gaat het in essentie op zo’n diepe laag over mij als mens.”

Tijdens verschillende evenementen ontmoeten directeuren, managers en bestuurders elkaar. Het overkoepelende thema is (natuurlijk) Leading change by leading yourself. Wij willen u inspireren, uitdagen en nieuwe inzichten aanreiken over uw persoonlijk leiderschap, via exclusieve seminars, ontmoetingen, inspiratiesessies en bijeenkomsten.

Bij de Leading Business Club staat uw verhaal centraal. Wij zijn uw spiegel, luisteren met aandacht, stellen vragen die tot verdieping en inzicht leiden en streven ernaar een bijdrage te leveren aan het verhogen van uw impact en effectiviteit bij de verandering die u aangaat!

Kijk voor meer informatie op www.leadingbusinessclub.nl

Klanten waar wij met trots mee samenwerken

cz-logo enexis-logo jumbo-logo leolux-logo szr-logobam-logo

Schrijf je in voor ‘Food to Inspire’

#Foodforthought

Wil je meteen naar blogs die aanzetten tot nadenken over hoe jij leiderschap neemt in leven en werk.

Klik dan hier!

Wil je me persoonlijk spreken in een Skype?

Laat hier een berichtje achter.