Leiderschapsontwikkeling

Echte leiderschapsontwikkeling gaat in essentie om bewustzijnsontwikkeling.

B-Connected staat voor leiderschap nemen door vanuit verbinding met jezelf je te verbinden met anderen. Dan voeg je waarde toe, vergroot je je impact en effectiviteit, realiseer je doelen, ontstaat er energie in plaats van dat zaken energie kosten en handel je vanuit vertrouwen in jezelf en de ander.

Een leider is vooral mens. Leiderschap gaat over jezelf, over anderen inspireren en van daaruit de ander meenemen. Ik geloof niet zo zeer in ‘leiding geven op inhoud’ maar des te meer in ‘wie ben ik als leider en hoe sta ik in de verandering?’

Je identiteit, visie en intenties als leider zijn sterk bepalend voor de effecten die je oogst. Je bent je eigen instrument. Ik verzorg leiderschapstrajecten: persoonlijk, diepgaand en afgestemd op de dagelijkse praktijk. Zo laat ik directies en leidinggevenden de juiste stap zetten in hun ontwikkeling en zorg ervoor dat de effecten ervan direct zichtbaar en voelbaar zijn in de organisatie.

Leiderschap programma’s

Sommige ontwikkel- en verandervraagstukken hebben de meeste baat bij een traject waarin je gedurende langere tijd wordt ondersteund in je leerproces en leiderschap. Iemand die naast je staat en je steunt in het zetten van een duurzame vervolgstap in je persoonlijk leiderschap. Dit kan in de vorm van deelname aan een leiderschapsprogramma, persoonlijke en/of teamcoaching of a day-at-the-office.

In de programma’s ligt de nadruk op het opdoen van ervaringen, hieraan betekenis te geven en het vergroten van je gedragsrepertoire om hiernaar te kunnen handelen in toekomstige situaties. Alles met jou als uitgangspunt, in het hier en nu en rekening houdend met de context waarin je opereert. Echte leiderschapsontwikkeling gaat in essentie om bewustzijnsontwikkeling.

Als ervaren leider weet je immers waar je tegenaan loopt als het complex of spannend wordt. Je herkent de patronen waarin je telkens weer terecht komt. Met een leiderschapstraject verdiep je je zelfinzicht waardoor je nog meer vanuit authenticiteit kunt handelen, er ontstaat meer vertrouwen in jezelf en je ontwikkelt een leiderschapsrepertoire gebaseerd op wie jij bent, waar je vandaan komt en waar jij voor staat.

Wil je gericht advies over welke vorm het beste bij je past. Vraag een Skype-sessie aan of neem contact met me op.

Neem contact op

Klanten waar wij met trots mee samenwerken

cz-logo enexis-logo jumbo-logo leolux-logo szr-logobam-logo

Schrijf je in voor ‘Food to Inspire’

#Foodforthought

Wil je meteen naar blogs die aanzetten tot nadenken over hoe jij leiderschap neemt in leven en werk.

Klik dan hier!

Wil je me persoonlijk spreken in een Skype?

Laat hier een berichtje achter.